Päivitykset ovat jääneet vähemmälle kiireiden vuoksi, mutta ei meidän elämäämme paljoa normaalia arkea enempää ole kuulunut.

Kevät on tullut ja Rommi tykkää. smileyNuuskimista ja tutkittavaa riittää.  Meillä ollaan kovin kiinnostuneita linnuista ja niiden äänistä. Rommi tykkää jahdata lintuja, kimalaisia ym lentäviä hyönteisiä sekä tuulen lennättämiä lehtiä, roskia tms...

Koirapuistossa käytiin Rommin kanssa ensimmäisen kerran viikko sitten sunnuntaina (22.4). Tutun koiran kanssa Rommi touhusi ja leikki ihan innoissaan, mutta heti kun puistoon tuli uusia koiria niin Rommi pysytteli aikalailla meidän lähettyvillä ja oli kovin varovainen.

Tänään olimme toistamiseen Rommin kanssa koirapuistoilemassa, tutun ja samanikäisen koiran kanssa.smiley Sama meininki jatkui, tutun koiran kanssa mentiin lujaa, mutta vieraille uhottiin häntä heiluen ja sitten peräännyttiin kun meni pupu pöksyyn. laugh Käytiin merenrannassakin katselemassa, josta olisi ollut mahdollisuus uimaankin mennä. Rommi kävi rantaviivalla, mutta ei vielä uskaltautunut pidemmälle. Tosin ei oltaisi päästettykään kuin tassut kastelemaan, jos olisi halunnut itse mennä.

Aika on mennyt nopeasti, meidän Rommi täytti tänään jo 7 kuukautta.
Onnea Rommi!



Tähän tekstiin sopivat kuvat on seuraavissa postauksissa ihan erikseen.