31.12.2011

Rommin uudenvuodenaatto meni levottomasti.  Kovaääniset pommit saivat Rommin haukkumaan ja ihmettelemään valoja taivaalla. Omiin tarpeisiinsa pystyi just ja just keskittymään ja loppu ilta menikin sitten sisätiloissa. Rommi ei osannut rauhoittua nukkumaan, ennenkuin itse menimme sen kanssa. Meillä jäi siis itse H-hetki näkemättä, mutta eipä haittaa ollenkaan.

366 päivää mahtuu vuoteen 2012 ja niiden aikana meidän Rommi kasvaa, kehittyy ja keksii uusia kujeita.

2.1.2012

Tänään satoi lunta ♥ sitä satoi yli 5 cm. Kun mentiin Rommin kanssa ulos, niin meidän poikahan oli ihan vauhkona. Veti lumessa hepparit, säntäili sinne sun tänne.  Tehtiin lumipalloja ja Rommi oli innoissaan niiden perässä. Tunki kuonoaan lumihankeen. Lumi on selvästi hauskaa, Rommi käyttäytyi ihan erilailla lenkillä kuin kuivalla säällä tai vesikelillä. Toivottavasti saisimme lumesta nauttia nyt jonkin aikaa, Rommi ainakin sitä toivoisi.

Rommista on tullut nyt puruluu addikti. Kun vielä muutama viikko sitten Rommi ei välittänyt ollenkaan perus nahkaluusta tai puristepuikoista. Vissiin ikeniä kutisee nyt sen verta paljon että on kokoajan purtava jotain. Jospa maitohampaat saisivat pian kyytiä.

Korvissa näkyy jo pientä muutosta, jospa nekin nousisivat kohta ylöspäin. Sitä ainakin kovasti odotamme. Turkista myöskin huomaa että silkin pehmeä pentuturkki alkaa lähtemään pois aikuisturkin tieltä.

Rommi rakastaa palloleikkejä. Tykkää jos joku potkii palloa ja Rommi saa juosta perässä. Toinen pallo on aina suussa mukana.

Lisäksi Rommi tykkää olla sylissä.  Yleensä tuo mukanaan jonkun puruluun ja oikein kaivautuu syliimme sitä syömään. Saattaa olla siinä useammankin minuutin paikallaan. Jos koneella olemme tai istumme sohvalla niin Rommi tulee hakemaan huomiota ja sen on päästävä syliin oleilemaan. Alkaa meidän pojalla olla vaan sen verran jo painoa, ettei sitä ihan kovin pitkään jaksa kannella.