Onnea meidän Rommille  joka on tänään 4 kuukautta.

Meillä on hienosti siirrytty syömään kolmesti päivässä  ei ole Rommi paljon ruokaa pyydellyt. Mutta ruoka-aikana on kyllä valppaana uutta kupillista ruokaa vastaanottamassa. Meidän poika on kyllä hyvä syömään. Cesarit + raejuusto maistuu ruuan mukana edelleen kahdesti päivässä. Illalla nautitaan piimästä kera liotettettujen papanoiden.

Korvia kokeiltiin liimata kahteen otteeseen, mutta liiman pois ottaminen oli erittäin hankalaa.  Korvista lähti karvaa, eikä Rommi pitänyt ollenkaan liimauksista. Kerran kokeiltiin pienellä teipin palalla, mutta senkin Rommi sai ravistettua irti. Yöksi laitettiin vähän tukevampi pala teippiä ja sen Rommi antoi olla. Näistä yrityksiksistä huolimatta korvat ovat edelleen puoli nousussa. Nyt ollaan kahden vaiheilla, että odotetaanko niiden nousemista vai yritetäänkö vielä liimailla/teippailla.

Rommi on oppinut omalla vesikupillaan leikkimisen taidon.  Kuppi on kiva raahata keskelle lattiaa ja kaataa tassulla. Tätä meillä harrastetaan kun silmä välttää ja tempauksen jälkeen on Rommin tassut on häntää myöden märkänä. Rommi tykkää kiusata isäntää ja emäntää ja sitten kun kuivaillaan lattiaa Rommi on jo uudessa kohteessa pahanteossa.

Pyykit on kiva varastaa narulta kuivumasta. Sukkia ei saa rauhassa laittaa jalkaan. Kengännauhat kiinnostaa eniten just silloin kun emännän pitäisi bussiin kiiruhtaa. Omia herkkuja on kiva piilotella ja "peittää" kuonolla. Leevin terraarion alus kiinnostaa, siellä alla olisi kiva pahoja tehdä. Mattoa ja sohvaa on kiva haukkailla ja tassuilla raaputtaa.

Yksinollessa on kiva tyhjentää kenkäteline ja pureskella nauhoja sun muita kenkien osia. Joutu emäntä siirtämään parhaimmat kenkänsä kaapin ovien taakse turvaan. Mitään meillä ei ole vielä rikki asti revitty, mutta pureskelu milloin missäkin on hauskaa puuhaa.

Pisut on tulleet tämän viimeisen viikon aikana vain kolmesti paperille, nekin iloisuuden takia tai kesken leikkimisen. Kun ei ole ehtinyt ulos pyytämään. Yöllä Rommi herättää pissille, eikä tee enään sisälle.  Jokohan sitä uskaltaisi kohta matot lattialle laittaa pysyvästi??!!