Viikonloput on mukavia, kun saadaan olla Rommin kanssa molemmat kotosalla. Tänä viikonloppuna Rommi on tehnyt paljon tuhmuuksia ja koetellut meidän hermoja. Rommin mielipuuhaa tuhmuuksia tehdessä lieneen on pisupapereiden repiminen ja niiden kuljettaminen ympäri kämppää sekä pureminen ja repiminen lahkeista. Joskus kun oikein innostuu niin puree, kovastikin varpaita, korvia, käsiä tms.. Aijai. Puremisesta Rommi joutuu HETI jäähylle, toiseen huoneeseen ja on siellä niin kauan että rauhoittuu.

Sadekeleillä (koko viikonlopun satanut vettä) Rommin ulkoilustakaan ei tule mitään. Hätien tekemisiin ei keskitytä ollenkaan. Ulkona otetaan kaikki mahdollinen suuhun. Kaikkea pitää haistaa ja maistaa. Hermostuttaa varsinkin pimeällä tämmöinen, kun ei näe heti jos Rommi jotain suuhunsa ottaa. Suusta on saanut poistaa kaikenlaista jäniksen papanoista, tupakantumppeihin, purkkiin ja roskiin.

On tähän viikonloppuun onneksi mahtunut jotain hyvääkin.  Mukavia ja hauskoja hetkiä Rommin kanssa.  Kyllä se Rommi osaa nätiskin olla. Aina kun istahtaa lattialle, niin Rommi kapuaa syliin makoilemaan ja leikkimään/syömään jotain puruluuta. Isännän ja Rommin mielipuuhaa palloleikkien ohella on piiloutuminen. Isäntä menee piiloon ja Rommi etsii ja kuuntelee mistä vihellyksen ääni kuuluu.

Emäntä, eli minä joka tässä kirjoittelen olen koko päivän puuhastellut keittiössä joululeivonnaisia tehden. Siivonnut yms.. Rommi ei kyllä imuristakaan yhtään tykkää, sille ihme möhkäleelle pitää aina haukkua. Samoin kun suihkuun mennään, niin Rommin pitää päästä katsomaan. Veden tuleminen suihkusta on niin ihmeellistä, niin sille haukutaan kanssa.

 

Aiemmin kuvissa mainittu isompi nalle on jo jouduttu ottamaan pois. Rommi on onnistunut sen jo rikkomaan ja repinyt sisälmyksiä ulos.   Rommi sai tilalle pienemmän nallen.

Linssilude