27.11.2011

Tänään Rommi nukkui tunnin pidempään, eikä enään vain omalla matollaan. On huomannut että missä tahansa on turvallista nukkua. Sängyn, ”yöpöydän” ja pyykkitelineen alus on tullut mieluisaksi paikaksi.

Aamulla Rommi oli hyvin leikkisällä tuulella  ja on alkanut nuolemaan ja naukkailemaan. Jälkimmäinen kielletään heti, sitä ei meillä sallita.

Rommi tapasi ystäväni perheineen, 4 pientä lasta kävi Rommin kanssa riehkaamassa. Pientä pelkoa oli molemmin puolin ja siitähän Rommi riehaantui entistä enemmän. Kimeää haukuntaa Rommi piti yllä ja välillä piti sitten rauhoitella häntäkin. Myöhemmin Rommi tapasi vielä Jaken, ”mummin ja papan”. Rommilla siis mielenkiintoinen päivä takana, monen uuden ihmisen kera.

Päivällä käytiin pikkaisen pidemmällä kävelyllä. Rommi jaksoi hyvin kävellä ja nautti ulkona olemisesta   vaikka märkä sää olikin.

Tänään kokeiltiin punnita Rommi, painoa 3,9 kg.

Lähes kaikki pisut, muutamaa lukuunottamatta ovat tulleet paperille tai ulos. Lisäksi kakat on toistaiseksi tehty ulos. Olemme hyvin ylpeitä meidän pojasta.  Mielestämme Rommin kotiutuminen on sujunut hyvin.

 

 Mielipuuhissaan; pedin kanssa on kiva riehkata